Totalt antall sidevisninger

fredag 25. mars 2011

Fretex

Forrige helg var vi en tur på fretex. Veldig sjelden jeg finner noe der, men det ble med noe hjem:) Jeg kjøpte 3 lysestaker. De 2 på spisebordet skal bli tinn/sølvfarget, må bare finne riktig spray. Kjempegøy å finne sånne ting, for det koster jo så lite i tillegg til at man støtter flere gode saker.Synes også det er viktig å vise barna at man skal ta vare på pengene sine.







Ellers skal jeg prøve å sy gardiner på eldstejenta mi sitt rom. Hun har vinkelvinduer som er helt umulige å finne lettvindt solskjerming til. Alle stedbygde løsninger blir så dyre. Derfor kjøpte vi  forrige helg gardiner på salg på living, som jeg skal klippe til og sy slik at det passer til vinduet. De er ikke lystette, men jeg skal etterhvert sy på lystett stoff bak. I første omgang børster jeg støv av symaskinen og prøver å sy min første gardin på over 10 år!
Det vil snart komme et ras av bilder her, har hatt det altfor hektisk i det siste og kun hatt tid til å lese blogger, ikke blogge noe selv. Lover skjerpings!

Ønsker alle en riktig herlig helg!

1 kommentar:

  1. Så fint der har blitt Sissel:0). Har selv slike lysestaker du har på bordet. Har malt mine hvit, men tror de skal få seg en omgang med zinksprayen Tord har handlet inn til meg i dag:0).
    Kos dere masse i helgen.
    Klem

    SvarSlett