Totalt antall sidevisninger

tirsdag 7. juni 2011

Finn.no

I går fikk jeg endelig tak i tallerken hylla jeg har siklet etter lenge-og det helt uten å bruke over 1000kr! Mannen måtte bruke store deler av kvelden på å kjøre og hente den og en annen hylle jeg hadde kjøpt-ikke helt fornøyd med det men... :-) Han hadde valget: legge 3 stk barn eller kjøre og hente 2 små ting. hehe
Bare å legge ting frem på riktig måte, så får man viljen sin.
Men når sant skal sies var jeg ikke klar over at det var sååå langt uti gokk, da! men men jeg er nå den stolte eier av tallerkenhylle og en annen vegghylle.

Litt av tiden gikk selvfølgelig også med på å finne en minibank med penger i. Folk har jo helt angst pga bankstreiken... Greit nok å ta ut litt kontanter men jeg har hørt om situasjoner der folk har tatt med flere kort og tatt ut maks på de (flere ti tusener). Snakk om krisemaksimering! Alle skjønner vel at denne streiken ikke kan vare altfor lenge og at det vil bli tvungen lønnsnemd før situasjonen blir kritisk!!!

Hyllen ser iallefall slik ut:


Har ikke hengt den opp enda, men den skal få plass på kjøkkenet :-) eller....????

Tallerken hyllen havner på minste prinsessens rom, dere vil få bilder derfra straks det er ferdig.

Avslutter med et lite gullkorn, nok en gang fra prinsen min som er blitt 6 år. Han snakker med bestevennen sin og forteller at han skal til tannlegen. Vennen spør: "hva skal du der?" Prinsen: "Tannlegen skal banke på tennene mine så de detter ut!"  Hihi :-)

Håper mine lesere får en fantastisk dag! Selv skal jeg på venninde barseltreff og kose meg:-) Se opp for tannleger... knis:-)

2 kommentarer:

  1. Håper ikk e det går troll i ord hos tannlegen, hihi. Gøy å finne et par hyller, det har man alltid bruk for (lyst på =)!

    SvarSlett
  2. Alltid kjekt med noen ekstra hyller:0). Passer nok veldig godt inn. Gleder meg til å se. Hehe. Prinsen er no søt e han.
    Kos dere i kveld.
    Klem

    SvarSlett