Totalt antall sidevisninger

torsdag 2. juni 2011

Stuen-funn på Berheim:)

Like før 16 mai hadde vi huset fullt av familie-så koselig <3 som kom for å feire prinsens bursdag. Da familien bor i Bergen og vi i Sandnes, er det selvfølgelig snakk om overnattingsbesøk. Veldig glad vi har stor plass for vi er en stor familie :-)
Både min mor og svigerinne er veldig glad i interiør og shopping, så turen bar til Sandnes på bruktmarked og interiørbutikker!
Vi var en tur innom Berheim på Sandnes der min mor kjøpte seg 2 flotte stoler (-hun har flere antikke stoler enn vanlige folk har sokker! Stolfetisj... finnes det?) og jeg kjøpte en lampe og et bilde.

Skulle tatt bilde av bilen vi kjørt hjem med! Haha snakk om fullstappa. Ungene satt med hver sin stol opp ned på fanget og min stakkars mor satt med lampen på fanget (stor lampe). Hun måtte holde pusten for å få plass til den...i tillegg til at setet hennes var nesten helt oppi dashbordet for å få plass til maleriet bak setet hihi vi er ikke riktig bevart når det kommer til shopping...Vet ikke helt hva som gikk av meg, for jeg trodde virkelig ikke dette var min stil. Altfor maskulint! 
Men her hjemme passer det veldig godt inn i helheten. (at lampa var til halv pris spilte nok inn også... hehe)


Lampe fra Covent Garden...lyser godt opp i en mørk krok:-)
 Dette maleriet likte jeg sååå godt! Veldig rart for det er "ikke meg" i det hele tatt
 Stuekrok...

1 kommentar:

 1. åååh, berheim!! der har jeg også shoppa mye!!
  vi bodde i sandnes i nesten to år før vi flyttet til bergen, bodde i enden av langgata, oppafor den icabutikken der ;)

  Hihi, synes jeg ser dere på veien hjem... ;) det er ikke fullt før det renner over! ;)

  Håper dere har det bra!

  klemmer

  SvarSlett